2016-05-02 12:17:56• hírek • Kocsis Zoltán

Tragédiába torkollt a piknikezés, életét vesztette egy 13 éves gyerek

fotó: presasm.ro
fotó: presasm.ro

Tragédiával ért véget vasárnap egy piknikezés Szamosdarán. A hazafelé tartó pusztadaróci társaság egy részével felborult egy platós terepjáró, a benne ülő 13 éves kisfiú pedig életét vesztette. A helyszínre érkező SMURD rohammentősök sajnos már nem tudtak rajta segíteni.

A május elsejei piknikezésről hazafelé tartó társaság egy része már kiszállt a Mazdából, amikor az 19.50 körül a Szamos árterületén felborult. A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a pick-upot vezető pusztadaróci Alexandru R. figyelmen kívül hagyta a folyó és a töltés közötti mostoha terepviszonyokat, a túlzott sebesség következtében pedig a Mazda felborult.

A balesetben a helyszínen életét vesztette egy 13 éves kisfiú. Az E.S. monogrammal rendelkező pusztadaróci gyerek a terepjáróban ült a baleset pillanatában. A helyszínre érkező SMURD rohammentő legénysége sajnos már nem tudott segíteni rajta.

A helyszíni vizsgálatok szerint a Mazdát vezető Alexandru R. komolyan ittas volt, a szonda 0,68 mg/l alkoholszintet állapított meg leheletében. A 43 éves férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával indítottak eljárást.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: